Om

För att må bra måste du känna dig trygg. Trygghet skapas endast genom kärlek, som är villkorslös bekräftelse på den du innerst inne är. Helande går ut på att bli hel så att du kan ta emot den villkorslösa kärleken, och därmed få erfara den obegränsade glädjen och friheten i att finnas till som all existens egentligen syftar till.

På Soltemplet arbetar vi mycket med helande. Detta kan göras på många olika nivåer, ty varje behandlare och vägledare erbjuder sin typ av helande som är lika med den helande energi som uppstår i mötet just då mellan två unika individer - vare sig det sker i ren tystnad eller via ord, beröring eller rörelse.

På Soltemplet erbjuder vi dagtid individuella healing-, regressions- och massagebehandlingar samt mediala konsultationer. På kvällarna har vi meditationer, healingaftnar, kurser, seanser och föreläsningar och annat som ger kraft och mod att fortsätta färden mot större tillit och frihetskänsla. Under sommarmånaderna har vi tidigare år ordnat utflykter i det gröna och hållit meditationer och gjort ljusarbeten, alltmedan picknickkorgarna frestat med sitt goda! Det finns goda möjlighet att vi tar upp detta igen under 2023

Soltemplet grundades i mars 2001 av Ann och Jens Åkesson. Den ligger på Östra Kristinelundsvägen 14. I ingången finns en liten butik som erbjuder vackert hantverk som Sabine Gartner har köpt in från Kenya. 100% av försäljningen går till hennes och väninnan Jacinta Njoroges barnhem i Kampi ya Moto. Läs mer om deras verksamhet på www.kampiyamotosbarn.se. Vi säljer också Britt-Marie Rehns hemmastickade sockor i härliga färger samt Ingrid Anderssons egendesignade och hemsydda kassar. I butiken har vi också massor av andlig litterartur för utlåning. Till höger ligger ett litet avskärmat rum för medial vägledning. Innanför butiken har vi ett fikarum. Sedan följer behandlingsrummet med fantastisk energi där vi håller våra meditationer och ceremonier. Till sist har vi också en källare för filmvisning och som dessutom kan användas som ytterligare ett behandlingsrum.

För att kontakta verksamma terapeuter på Soltemplet klicka på KONTAKT till höger.

Bli gärna medlem på SOLTEMPLETS VÄNNER på Facebook, där uppdateringar och nyheter ofta publiceras och där kommentarer och idéer läses och begrundas. Förslag på förbättringar och aktiviteter kan sms:as till 0733578665 eller lämnas fysiskt i den vita brevlådan vid Soltemplets ytterdörr.


För den som hyr lokal på dagtid och kväll gäller följande:

Hyrning av meditations- och behandlingsrummet: 80kr/timme. Hyrning av lilla rummet (t.ex. för samtal): 60 kr/timme.

För hyrning av behandlingsrummet för event på kvällen tar vi 25% av intäkten från inträdesavgifterna dock minst 80 kr/h. För detaljer om bokningsregler och ordningsregler gå in på NYHETER här till höger.


Hjärtligt välkommen!

hälsar Jens, Ann och Gabriella.